Empire: Total War

Tlachání o hrách :-)

Moderátor: L.O.L.I.

risar
Kachna
Kachna
Příspěvky: 2
Registrován: 16 srp 2008 17:32

Re: Empire: Total War / MULTi / Razor1911

Příspěvek od risar » 07 bře 2009 12:00

chlape díky
Naposledy upravil(a) risar dne 07 bře 2009 14:21, celkem upraveno 1 x.
misacerv
Kachna
Kachna
Příspěvky: 1
Registrován: 01 lis 2008 18:54

Re: Empire: Total War / MULTi / Razor1911

Příspěvek od misacerv » 07 bře 2009 13:52

podarilo se to nekomu nainstalovat na vistu ultimate64
Omni94
V.I.P
V.I.P
Příspěvky: 970
Registrován: 17 říj 2008 17:15
Bydliště: Praha
Dal poděkování: 12 poděkování
Dostal poděkování: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Empire: Total War / MULTi / Razor1911

Příspěvek od Omni94 » 07 bře 2009 14:07

misacerv píše:podarilo se to nekomu nainstalovat na vistu ultimate64
já mam 64b vistu a jede mi to anglicky ted jdu stáhnout ty opravy...
Obrázek
i5 2500K@4Ghz; GTX560ti HAWK@1Ghz/4Ghz/4,4Ghz; Gigabyte Z68AP-D3; Kingston HyperX XMP 2x4GB DDR3, 1600 MHz; Corsair GS600
Chron90
Kachna
Kachna
Příspěvky: 1
Registrován: 07 bře 2009 12:29

Re: Empire: Total War / MULTi / Razor1911

Příspěvek od Chron90 » 07 bře 2009 14:10

Poprosil bych nejakou hodnou dusi aby mne uploadovala ty sound soubory nekam jinam nez rapid...ponevadz ten mne nejde..thx
Uživatelský avatar
r4Zer
Radista
Radista
Příspěvky: 171
Registrován: 12 úno 2009 16:25
Bydliště: Kde je nout+net
Dal poděkování: 1 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Empire: Total War / MULTi / Razor1911

Příspěvek od r4Zer » 07 bře 2009 14:12

Mě ta čeština šlape v pohodě, nejdřív jak sem to zkusil tak to nešlo, pak sem reinstalnul hru a zase zkusil tu češtinu a pohoda šlape na 64v poho.
Obrázek
risar
Kachna
Kachna
Příspěvky: 2
Registrován: 16 srp 2008 17:32

Re: Empire: Total War / MULTi / Razor1911

Příspěvek od risar » 07 bře 2009 14:12

Na Vistách 64 Ultimate naprosto bez problému
Uživatelský avatar
encode
Pozorovatel
Pozorovatel
Příspěvky: 67
Registrován: 23 čer 2007 13:18
Bydliště: Prague
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Empire: Total War / MULTi / Razor1911

Příspěvek od encode » 08 bře 2009 07:22

Ahoj, zajímalo by mě jak nahradim puvodni soubor setup.dat na image za ten novy .... nejak si s tim nevim rady


martingsxr1000 píše:Empire Total War Special Forces Edition - návod na zprovoznění
hry v češtině (Crash fix + sound fix + CZ setup + patch_cz)




1. Stáhněte hru a rozbalte Image na harddisk.

2. Stáhněte si CZ soubory

3. Souborem setup.dat nahraďte ten původní v image na dvd1 (jde již o upravený soubor pro instalaci CZ jazyka)

4. Nainstalujte hru z upraveného image

5. Místo cracku použijte Crash fix - crack od Razoru vůbec nepoužívejte

6. Stáhněte a rozbalte Sound Fix a nakopírujte jej do složky "data"

7. Soubor patch_cz nakopírujte do složky "data".

8. Ve složce "data" smažte původní soubor patch_en

9. Hrajte v CZ
CZ soubory (setup.dat + patch_cz)

Obrázek

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.com/files/206369992/CZ_soubory.rar
Obrázek

Kód: Vybrat vše

Heslo najdete jako komentář archivu (otevírat ve WinRaru part.1)
CRASH FIX (opravuje padání hry)

Obrázek

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.com/files/206338795/crash_fix.rar
Obrázek

Kód: Vybrat vše

Heslo najdete jako komentář archivu (otevírat ve WinRaru part.1)
FiNaL SOUND_SFX FIX (opravuje zvuky ve hře)
Tento soundfix není z dema,ale je vytažený z originál hry a fungují s ním uplně všechny zvuky.
Zkopirovat do slozky "data"
Obrázek

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.com/files/206328858/ETW_sound_fix.part01.rar
http://rapidshare.com/files/206329915/ETW_sound_fix.part02.rar
http://rapidshare.com/files/206330953/ETW_sound_fix.part03.rar
http://rapidshare.com/files/206331884/ETW_sound_fix.part04.rar
http://rapidshare.com/files/206332956/ETW_sound_fix.part05.rar
http://rapidshare.com/files/206333165/ETW_sound_fix.part06.rar
Obrázek

Kód: Vybrat vše

Heslo najdete jako komentář archivu (otevírat ve WinRaru part.1)
Obrázek

Obrázek
Wichop
Provider Bronze
Provider Bronze
Příspěvky: 15
Registrován: 22 čer 2008 18:44
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Empire: Total War / MULTi / Razor1911

Příspěvek od Wichop » 08 bře 2009 08:01

prekopiruj si to DVD nekam na pevny disk a tam to zmen a pak to nainstaluj od tam tud
PC:
Intel Core2duo E8400 3,00GHz
4GB RAM
1,25TB HDD
NVIDIA Geforce GTX 260 896MB
LG 22"

Obrázek
Uživatelský avatar
encode
Pozorovatel
Pozorovatel
Příspěvky: 67
Registrován: 23 čer 2007 13:18
Bydliště: Prague
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Empire: Total War / MULTi / Razor1911

Příspěvek od encode » 08 bře 2009 09:29

:evil: čauky

když chci spustit hru tak mi to hazi chybu : že bychí součást d3dx9_40.dll

nevíte nekdo co s tim ? ani přeinstalovani nepomohlo.

upnete kdyžtak nekdo ten soubor

díky
Uživatelský avatar
Altair
W4A Veterán
W4A Veterán
Příspěvky: 2392
Registrován: 11 úno 2006 07:31
Bydliště: Praha
Dal poděkování: 17 poděkování
Dostal poděkování: 100 poděkování

Re: Empire: Total War / MULTi / Razor1911

Příspěvek od Altair » 08 bře 2009 09:29

updatuj si direct x 9 a pojede Ti to :wink:
Iri
Kachna
Kachna
Příspěvky: 3
Registrován: 07 bře 2009 12:50

Re: Empire: Total War / MULTi / Razor1911

Příspěvek od Iri » 08 bře 2009 11:12

encode: mel jsem stejny proble ma nainstalovani typickych novych directu nepomohlo,ted uz nastesti vim co s tim,takze muzu poradit: http://www.microsoft.com/...71-4c1b-bc6a-9b6652cd92a3
Smoulder
Kachna
Kachna
Příspěvky: 1
Registrován: 07 bře 2009 11:58

Re: Empire: Total War / MULTi / Razor1911

Příspěvek od Smoulder » 08 bře 2009 11:14

martingsxr1000 píše:
encode píše:Ahoj, zajímalo by mě jak nahradim puvodni soubor setup.dat na image za ten novy .... nejak si s tim nevim rady
Na úpravy souborů Image používám prográmek UltraISO. Image soubor v něm můžeš otevřít, cokoliv změnit a zase uložit. Teoreticky by ale i stačilo otevřít Image ve WinRaru nebo Daemonu a vybalit (vykopírovat) všechny soubory ven do složky, změnit co je potřeba a pak zase z toho vytvořit Image (vypálit v NERU do virtuální mechaniky)

Možná taky stačí vybalit do té složky pomocí WinRaru obě Image a instalovat hru z té složky, ale to jsem nezkoušel.

Možná se pletu, ale pokud chceš nahradit setup.dat jen kvůli dopsání hesel pro češtinu tak stačí nahrát do nějaké složky na disku tyto soubory z image DVD:
Empire Total War_disk1.sim
msvcr80.dll
setup.dat
setup.exe
setup.ini
SimPack.exe
zlib1.dll

Poté otevřít setup.dat v poznámkovym bloku, na další řádek napsat: %tempdir%\SimPack.exe x -g10513 -k6CDDE22FFA8196AFEE494F57E27EFFE2 “%tempdir%\Empire Total War_disk1.sim” “%dest%” a začít s instalací.Jeslit máš stažený setup.dat kdeby měla být čeština, tak stačí jen přemazat. Pokud máš instalaci od Razoru1911 tak se tě to hned zeptá na cestu k xxx.01.sid(nebo tak nějak) a ty ji dáš jednoduše z image DVD.
Určitě se to tu rozebíralo milionkrát.
Můj první příspěvek, takže jestli jsem úplně vedle a nikomu to nepomůže tak to klidně smažte :)
Iri
Kachna
Kachna
Příspěvky: 3
Registrován: 07 bře 2009 12:50

Re: Empire: Total War / MULTi / Razor1911

Příspěvek od Iri » 08 bře 2009 11:36

martingsxr1000: Ja jednoduse zkopiroval iso na disk a jen jsem prepsal setup.dat a pak to z toho nainstaloval..vase postupy mi prijdou zbytecne slozite :)
Omni94
V.I.P
V.I.P
Příspěvky: 970
Registrován: 17 říj 2008 17:15
Bydliště: Praha
Dal poděkování: 12 poděkování
Dostal poděkování: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Empire: Total War / MULTi / Razor1911

Příspěvek od Omni94 » 08 bře 2009 11:46

zdravim mam staženou instalaci od razora a chci si to upravit tak aby mi šla čeština ale když ten iso soubor upravým tak po spuštění instalace vypíše chybu že setup.dat nemůže najít a přitom tam je a je to ten upravený neví někdo co s tim? používám program ISOpen děkuju za rady...
Obrázek
i5 2500K@4Ghz; GTX560ti HAWK@1Ghz/4Ghz/4,4Ghz; Gigabyte Z68AP-D3; Kingston HyperX XMP 2x4GB DDR3, 1600 MHz; Corsair GS600
Iri
Kachna
Kachna
Příspěvky: 3
Registrován: 07 bře 2009 12:50

Re: Empire: Total War / MULTi / Razor1911

Příspěvek od Iri » 08 bře 2009 11:48

Zkus to jak jsem to napsal o radek vyse..jen mountni razor iso,skopiruj ho na disk,prepis setup.dat a spust to z toho skopirovanyho image.
Odpovědět

Zpět na „Pokec o hrách“