Empire: Total War

Tlachání o hrách :-)

Moderátor: L.O.L.I.

samatron19
Kachna
Kachna
Příspěvky: 1
Registrován: 07 bře 2009 19:57

Re: Empire: Total War / MULTi / Razor1911

Příspěvek od samatron19 » 08 bře 2009 12:55

čau all....Mám to nainstalovaný v poho to běží i s češtinou....Ale když to třeba vypnu 1 nebo 2krát a chci to spustit znova tak to nejde....Jen po restartu pc....Pls poradte nwm co mám dělat....(Spouštím to přes složku hry) :(
prudislav
Kachna
Kachna
Příspěvky: 1
Registrován: 06 bře 2009 20:58

Re: Empire: Total War / MULTi / Razor1911

Příspěvek od prudislav » 08 bře 2009 13:19

samatron19 píše:čau all....Mám to nainstalovaný v poho to běží i s češtinou....Ale když to třeba vypnu 1 nebo 2krát a chci to spustit znova tak to nejde....Jen po restartu pc....Pls poradte nwm co mám dělat....(Spouštím to přes složku hry) :(
zkus hru ukončit v procesech (občas tam zůsnane - neukončí se speávně)
loathing
Kachna
Kachna
Příspěvky: 1
Registrován: 08 bře 2009 15:21

Re: Empire: Total War / MULTi / Razor1911

Příspěvek od loathing » 08 bře 2009 15:52

prosim Vas snazil jsem se rozbalit soubor s crack fixem ..nejak mi nedochazi kde najit ten password...Dekuji za radu
fred772
Kachna
Kachna
Příspěvky: 2
Registrován: 15 črc 2008 18:59

Re: Empire: Total War / MULTi / Razor1911

Příspěvek od fred772 » 09 bře 2009 10:46

Mě se taky hra řádně neukončuje (musím vypínat přez správce) neví někdo co s tím nebo co to způsobuje?
hitman47
Kachna
Kachna
Příspěvky: 2
Registrován: 03 lis 2008 18:10

Re: Empire: Total War / MULTi / Razor1911

Příspěvek od hitman47 » 09 bře 2009 11:01

A zkusils fix na padání??? Neopraví to?
fred772
Kachna
Kachna
Příspěvky: 2
Registrován: 15 črc 2008 18:59

Re: Empire: Total War

Příspěvek od fred772 » 10 bře 2009 18:59

Mám fix na padáni, cestinu a sound fix vse nainstalovane presne podle navodů ale porad se to neukoncuje spravne a co víc, po 3 hod. hrani mi hra opet spadla :cry: ten pád hry by mohl být i ovladačema, jsem na zamrzavani a pady pri hre jsem si zvykl, vetsinou to totiz spusobujou ovladace GPU, staci vyaktualizovat a je to ale pproc se to neukonci to jaksi nechapu, zeby nedodelany crack?
Shrek_killer
Kachna
Kachna
Příspěvky: 1
Registrován: 19 led 2008 15:54

Re: Empire: Total War

Příspěvek od Shrek_killer » 12 bře 2009 17:40

Problém, mám Empire Total War půjčený od kámoše, originál, ale na DVD1 není soubor setup.dat který bych přepsal tím upraveným. Takže teď babo raď :lol: . Jasně že by mi mohl kámoš poslat jeho cd-key, ale nechceme ani jeden riskovat že by to pak nejelo ani jednomu z nás, kdo ví, jak to tam mají ošéfované že?
lexx
Kachna
Kachna
Příspěvky: 4
Registrován: 03 dub 2007 23:08

Re: Empire: Total War

Příspěvek od lexx » 13 bře 2009 08:32

cus mam problem montnu dvd1 do daimona spusti se setap razor1911 instaler jeden radek je destinacion folder a tam je C:\Program Files\Empire Total War a druhej start menu folder a tam je Razor 1911\Empire Total War a jedine co dokazu je ze to nekam vyplivme nefunkcnigo zastupce . co mam delat aby se to vubec zacalo instalovat? at delam co delam proste instalace nazacne dik asi si sem lama ale stimhle sem se fakt jete nesetkal
lexx
Kachna
Kachna
Příspěvky: 4
Registrován: 03 dub 2007 23:08

Re: Empire: Total War

Příspěvek od lexx » 13 bře 2009 15:04

Nekdo nejaky napad proc se to nechce instalovat? urcite se to nestalo jen me. ten razor instaler- zadam cestu a vyplivne to jen slozku stim nefunkcnim zasatupcem a instaler zmizi a prd nic se nedeje zbyde tam jen ta slozka ... skusne nekdo znecim prijit je to tu samej koumak tak mi venujte vterinku dik moc
Uživatelský avatar
RIPR
W4A Veterán
W4A Veterán
Příspěvky: 1007
Registrován: 09 srp 2006 19:35
Dal poděkování: 29 poděkování
Dostal poděkování: 42 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Empire: Total War

Příspěvek od RIPR » 13 bře 2009 15:16

Ještě tam musíte do tý složky překopírovat všecko co je ve složce razor a nahradit to tam. Potom jenom spustit ten exe soubor a jede to ;)
"SHADOW" (vlastní build) - Intel Core i5 2500k @ 4,0GHz; Powercolor AMD 6950 @ 905MHz jádro, 1450MHz paměti + flashnutý bios na 6970; 8GB Kingston HyperX 1600MHz RAM; WD Caviar Blue 1TB; CoolerMaster eXtreme Power Plus 550W; Fractal Design Define R - Black Pearl; Windows 7 - Ultimate
HP Mini 5103 - Intel Atom N550 @ 1.5GHz (Dual-Core s HT); 2GB 1333MHz DDR3 (fungují na 667MHz); Intel GMA3150; 320GB HD 7200RPM; Windows 7 - Ultimate
lexx
Kachna
Kachna
Příspěvky: 4
Registrován: 03 dub 2007 23:08

Re: Empire: Total War

Příspěvek od lexx » 13 bře 2009 15:43

to ale as po nainstalovani ne ?? me tohle dela pri instalaci tedy ani to nezacne instalovat kliknu na setup(lebka ...) a stane se to co sem psal predtim defakto nic
lexx
Kachna
Kachna
Příspěvky: 4
Registrován: 03 dub 2007 23:08

Re: Empire: Total War

Příspěvek od lexx » 15 bře 2009 09:24

divne to je at zmenim cestu nebo ne furd stejne vyplivne to zastupce a instalrazor zmizi a tot vse nic jineho se nedeje . us jsem skusil to stahnout z jineho zdroje -stejne vypnul jsem friwal +jine programky ktere to teoreticky mohou blokovat a stejne. ani zadnou hlasku to nevyplivne nic z jinyma hrama problem nemam. chmm tak si to asi nezahraju sakrys
drobek85
Kachna
Kachna
Příspěvky: 1
Registrován: 04 lis 2008 07:25

Re: Empire: Total War

Příspěvek od drobek85 » 15 bře 2009 21:24

Lidičky jak mam aktivovat ty specialní jednotky? Je to v názvu, ale ve hře ne takže pokud někdo víte beru i návod na zahraničních stránkách, prostě cokoli už jsem to hledal snad všude a šílim s toho :?
exqlusiv
Pozorovatel
Pozorovatel
Příspěvky: 25
Registrován: 31 bře 2009 12:39

Re: Empire: Total War

Příspěvek od exqlusiv » 31 bře 2009 13:05

čaute mam problem s tim že když chci nahradit ten soubor setup.dat na image tak mi to píše není dostatek místa na:empire_disc1. Ke kopírování těchto souborů je třeba další místo. Co s tím ? díky
t3h_PriesT
Kachna
Kachna
Příspěvky: 1
Registrován: 20 pro 2008 14:53

Re: Empire: Total War

Příspěvek od t3h_PriesT » 02 dub 2009 12:04

zdar, mám problém s ETW. když to spustim, nezobrazuje se mi žádný text, jak v menu, tak ve hře. nvm co s tim a sem už docela bezradnej.
Odpovědět

Zpět na „Pokec o hrách“