MineCraft

Tlachání o hrách :-)

Moderátor: L.O.L.I.

Odpovědět
Uživatelský avatar
Fenerelen
Palubní technik
Palubní technik
Příspěvky: 822
Registrován: 28 led 2009 19:15
Bydliště: mezi zesilovačema a komputerem
Dal poděkování: 8 poděkování

MineCraft

Příspěvek od Fenerelen » 22 kvě 2011 17:18

já hraju na serveru kde nether jede , takže je to technicky možný
Moje hudební tvorba , jak v Fl studiu tak s hardwarem :)

Kód: Vybrat vše

http://soundcloud.com/helionsystems
Rig: Q9505/6Gb RAM/EVGA GTX 295 CooP/Win7
k3rb3r0s
V.I.P
V.I.P
Příspěvky: 729
Registrován: 07 zář 2007 12:32
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 4 poděkování

MineCraft

Příspěvek od k3rb3r0s » 22 kvě 2011 17:24

já nevim, ale ofiko nether v multi určitě nejde, to bude spíš nějakej mod
Uživatelský avatar
finch!CZ
V.I.P
V.I.P
Příspěvky: 1041
Registrován: 03 pro 2008 17:27
Bydliště: /dev/null
Dal poděkování: 12 poděkování
Dostal poděkování: 44 poděkování

MineCraft

Příspěvek od finch!CZ » 22 kvě 2011 17:34

někde jsem něco viděl o bukkit serveru, tak to pojede asi na něm, nejspíš nějaký plugin nebo tak něco
Obrázek

Obrázek
Uživatelský avatar
Koblížek
V.I.P
V.I.P
Příspěvky: 717
Registrován: 19 kvě 2009 12:59
Bydliště: Zlín
Dal poděkování: 32 poděkování
Dostal poděkování: 10 poděkování

MineCraft

Příspěvek od Koblížek » 22 kvě 2011 22:22

Nether je jako plugin, ovšem dělá pády a má moc bugů. Proto se moc na servery nedává. Ani já ho tam nemám.
Obrázek
Uživatelský avatar
Christina Aguilera
Radista
Radista
Příspěvky: 288
Registrován: 24 kvě 2009 12:02
Dal poděkování: 10 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

MineCraft

Příspěvek od Christina Aguilera » 03 čer 2011 09:50

Ahoj, mohl by mi někdo hodit funkční verzi 1.6.6 nebo návod jak to spustit? Pokaždé když sem to stáhl a spustil dal Play Offline tak to spadlo, nevím co s tím =D Předešlý verze šli v pohodě.
Uživatelský avatar
Koblížek
V.I.P
V.I.P
Příspěvky: 717
Registrován: 19 kvě 2009 12:59
Bydliště: Zlín
Dal poděkování: 32 poděkování
Dostal poděkování: 10 poděkování

MineCraft

Příspěvek od Koblížek » 04 čer 2011 07:54

Kup si to :) Stáhni 1.5 a dej force update
Obrázek
Uživatelský avatar
Dommy73
V.I.P
V.I.P
Příspěvky: 1052
Registrován: 28 črc 2007 19:28
Bydliště: Na stoličce u kompu...
Dal poděkování: 20 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování
Kontaktovat uživatele:

MineCraft

Příspěvek od Dommy73 » 04 čer 2011 09:31

Heh tak sem zjistil že můžu hrát i přes ofi launcher :D Ten starej cracklej akorát je na stažení hry a pak jde hrát offline i s ofi :D
Lol a tohle je post číslo 400 v tomhle topicu (včetně prvního příspěvku, neplést s počtem odpovědí :D)
Obrázek
No upload, linking only
Uživatelský avatar
Koblížek
V.I.P
V.I.P
Příspěvky: 717
Registrován: 19 kvě 2009 12:59
Bydliště: Zlín
Dal poděkování: 32 poděkování
Dostal poděkování: 10 poděkování

MineCraft

Příspěvek od Koblížek » 12 čer 2011 07:47

Poďte někdo hrát ke mně na server. Jede na 1.5_01, je stabilní, rozumní admini, dobré pluginy apod. :) IP je 217.112.169.241:25565
Oficiální stránka serveru je

Kód: Vybrat vše

http://my-mobile.cz/viewforum.php?f=227
ale dělám na nové :)
Obrázek
Uživatelský avatar
Spamz00r
Palubní radista
Palubní radista
Příspěvky: 718
Registrován: 05 kvě 2008 15:41
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

MineCraft

Příspěvek od Spamz00r » 13 čer 2011 16:50

po delším nastavování jsem tam pod nickem Spamz00r
Uživatelský avatar
finch!CZ
V.I.P
V.I.P
Příspěvky: 1041
Registrován: 03 pro 2008 17:27
Bydliště: /dev/null
Dal poděkování: 12 poděkování
Dostal poděkování: 44 poděkování

MineCraft

Příspěvek od finch!CZ » 13 čer 2011 18:32

pojďte ke Koblížkovi, ten server je dobrý, bez lagů a docela normální lidi :) a nejsou snad žádné omezení (plus když tam přijdete, dá mi možná Koblížek něco :D )

IP je

217.112.169.241:25565
Obrázek

Obrázek
Freedy Speed
V.I.P
V.I.P
Příspěvky: 318
Registrován: 20 črc 2007 20:01
Bydliště: Berlin, DE
Dal poděkování: 17 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

MineCraft

Příspěvek od Freedy Speed » 13 čer 2011 23:12

Koblížku, ty nejedeš na 1.6.6, viď?
EDIT: Omlouvám se, moje chyba, četl jsem jen poslední post
Vyjadřuj se k věci, pokud už se rozhodnu reagovat, nemám chuť ani čas na nesmysly okolo.
Nechovej se jako idiot - nemám rád idioty.

Ano, toto je můj pravý účet.
Uživatelský avatar
Zidiel
Radista
Radista
Příspěvky: 233
Registrován: 21 led 2009 13:40
Dal poděkování: 16 poděkování
Dostal poděkování: 9 poděkování
Kontaktovat uživatele:

MineCraft

Příspěvek od Zidiel » 13 čer 2011 23:39

na 1.6 sme chvíli byli, ale nebyli pro něj všechny pluginy co jsme používali tak jsme to vrátili z5 na 1.5
Obrázek
CPU:::AMD Phenom II X6 2.8 GHz
GPU:::Gainward GTX 460 1GB
RAM:::Kingston 4GB 1600 MHz
CASE:::CoolerMaster Elite 430
Uživatelský avatar
Koblížek
V.I.P
V.I.P
Příspěvky: 717
Registrován: 19 kvě 2009 12:59
Bydliště: Zlín
Dal poděkování: 32 poděkování
Dostal poděkování: 10 poděkování

MineCraft

Příspěvek od Koblížek » 14 čer 2011 19:17

Spuštěn vlastní web

Kód: Vybrat vše

http://mcunion.4fan.cz
Edit: Hledá se admin, více na My-Mobile.
Obrázek
Uživatelský avatar
BiGFooT
V.I.P
V.I.P
Příspěvky: 793
Registrován: 07 říj 2005 16:15
Bydliště: Doma
Dal poděkování: 20 poděkování
Dostal poděkování: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

MineCraft

Příspěvek od BiGFooT » 23 čer 2011 19:14

Hele, nehodláš ten svůj server někdy updatnout na nejnovější verzi? Já jsem už na na 1.6.6 a server je na 1.5_01 :/
Obrázek
Uživatelský avatar
Koblížek
V.I.P
V.I.P
Příspěvky: 717
Registrován: 19 kvě 2009 12:59
Bydliště: Zlín
Dal poděkování: 32 poděkování
Dostal poděkování: 10 poděkování

MineCraft

Příspěvek od Koblížek » 24 čer 2011 19:32

Čau, budu ho updatovat až na 1.7, kvůli tomu, že 1.6.6 má ještě bugy.
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Pokec o hrách“