League of Legends

Tlachání o hrách :-)

Moderátor: L.O.L.I.

Uživatelský avatar
ondr4
W4A Veterán
W4A Veterán
Příspěvky: 2581
Registrován: 07 lis 2007 19:53
Dal poděkování: 44 poděkování
Dostal poděkování: 29 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: League of Legends

Příspěvek od ondr4 » 03 čer 2012 20:51

koupil se si noctura a ZA BOHA nemuzu prijit na to,jak pouzit jeho ultinu????????????????????????????? uz me to pije krev nejvetsim zpusobem..
proste kdyz kliknu na ulti,tak se jen jakoby "zatahne" mapa a nejakej aktivni kurzor,ze by se objevil,to vubec nic..vubec nevim jak to pouzit :evil:
HTC One X
Uživatelský avatar
Shenzy
Palubní radista
Palubní radista
Příspěvky: 530
Registrován: 31 říj 2009 13:57
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Re: League of Legends

Příspěvek od Shenzy » 03 čer 2012 21:01

zapneš ultinu, pak klikneš znova na R a klikneš na target kam chceš přiletět
Obrázek
Namikaze Minato Fan!! Žlutý blesk z Listové
Obrázek
Uživatelský avatar
ondr4
W4A Veterán
W4A Veterán
Příspěvky: 2581
Registrován: 07 lis 2007 19:53
Dal poděkování: 44 poděkování
Dostal poděkování: 29 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: League of Legends

Příspěvek od ondr4 » 03 čer 2012 21:12

:D ja vedel,ze v tom je chujovina jak cyp...ale proste sem na to nemohl prijit no..diky :)
HTC One X
Uživatelský avatar
KureKungPao
Palubní radista
Palubní radista
Příspěvky: 579
Registrován: 28 lis 2008 18:13
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

League of Legends

Příspěvek od KureKungPao » 04 čer 2012 10:53

Hrajete někdo na Westu a je lvl 30 ? add me Kur3KungPa0 :)
AMD X2 6000+ 3.4GHZ OC + Thermaltake CL-P478 GunMet Orb, 4096mb DDR2 800mhz A-DATA EXTREME EDITION,MSI 6850,Corsair 550W,MSI KA780G,WDC 500gb + 750gb + 750gb,Samsung 2243nw OS:Windows 7 Ultimate 64bit
Obrázek
Uživatelský avatar
Macoki
V.I.P
V.I.P
Příspěvky: 521
Registrován: 04 říj 2008 13:07
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: League of Legends

Příspěvek od Macoki » 19 čer 2012 00:03

na Westu jedině! :D Celkově west je ohodně tešší a víc skill jak East... na Eastu když máš rating 1500 tak seš zhruba tak 20 0000. když máš na westu 1500 tak seš tak 60 000. :lol: a hlavně tam nejsou rusáci a ukrajinci :D a když jo tak rozumní... ale zase jsou tam arogantní němci a frantici XDD btw in game Raxex
Uživatelský avatar
Koblížek
V.I.P
V.I.P
Příspěvky: 717
Registrován: 19 kvě 2009 12:59
Bydliště: Zlín
Dal poděkování: 32 poděkování
Dostal poděkování: 10 poděkování

Re: League of Legends

Příspěvek od Koblížek » 06 črc 2012 20:42

Já hraju na Eastu a na ranked kašlu, protože nemám tým a stejně bych chytil jen Poláky :D A do ELO Hell se mi moc nechce :fuck: Nick 1Koblizek1, přidejte si mě a můžem někdy zakalit :D
Obrázek
Uživatelský avatar
ondr4
W4A Veterán
W4A Veterán
Příspěvky: 2581
Registrován: 07 lis 2007 19:53
Dal poděkování: 44 poděkování
Dostal poděkování: 29 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: League of Legends

Příspěvek od ondr4 » 03 zář 2012 12:30

reknete mi,jak se drbete s runami,kdyz mate jen 2 stranky a hrajete treba za 3-4 hera a kazdej vyzaduje jine runy? pac ja si ted zvetsuju paletu hrdinu a chcu trbea hrat na stridacku za maga,carryho nebo tanka a 3. stranku s runama proste neni? :)
HTC One X
bouner
Pozorovatel
Pozorovatel
Příspěvky: 25
Registrován: 24 lis 2008 19:55

Re: League of Legends

Příspěvek od bouner » 03 zář 2012 12:48

Já 3. stránku dostal zadarmo nevím za co :D ..a jinač 1 stránka=6300IP nebo se dá koupit myslím za X rp rovonu 7 stránek .
Uživatelský avatar
aaaugiii
Radista
Radista
Příspěvky: 214
Registrován: 05 led 2009 17:38
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: League of Legends

Příspěvek od aaaugiii » 31 bře 2013 20:35

Jestli se chce někdo přihlásit :

Kód: Vybrat vše

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=50a7e35cc7ac0191406166
pokud se přihlásíte a budete mít problém klidně pište
Naposledy upravil(a) ondr4 dne 01 dub 2013 20:33, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Příspěvek byl upraven
Základní deska: GIGABYTE MA790XT-UD4P (rev. 1.0), CPU: AMD Phenom II X4 Quad Core 955 BlackEdition (3,2 GHz), Grafická karta: Gigabyte GTX 260 OC,
RAM: 4GB DDR2-1066MHz CL5 Kingston HyperX T1 kit 2x2GB, HDD: HDD 500GB Samsung, Zdroj: Fortron EPSILON 500W
Odpovědět

Zpět na „Pokec o hrách“