Diablo III

Tlachání o hrách :-)

Moderátor: L.O.L.I.

Uživatelský avatar
Dommy73
V.I.P
V.I.P
Příspěvky: 1052
Registrován: 28 črc 2007 19:28
Bydliště: Na stoličce u kompu...
Dal poděkování: 20 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Diablo III

Příspěvek od Dommy73 » 15 kvě 2012 23:50

Pánové asi si neuvědomujete, že se v praxi nejedná o protipirátskou ochranu.

Protože Blizzard udělal Auction House za reálné peníze, tak musí ošetřit, aby si hráči v single-playeru nenacheatovali nejlepší itemy a pak se je nesnažili prodat v aukci za doopravdové peníze.

To, že je z toho i celkem účinná protipirátská ochrana (dokud někdo nevytvoří emulátor serveru), je pouze bonus.

IMHO mohli Diablo 3 vydat jako F2P, ale museli by si být jistí, že se hra uživí z poplatků z aukcí. (Ale Blizzard není Valve)
Obrázek
No upload, linking only
Tomas_2002
Kachna
Kachna
Příspěvky: 10
Registrován: 01 bře 2009 14:11
Dal poděkování: 1 poděkování

Diablo III

Příspěvek od Tomas_2002 » 18 kvě 2012 09:48

Já jsem si D3 koupil, protože se mi nechtělo čekat na crack, ale je to teda peklo to hrát. Nevím jestli je to přetíženým serverem či co, ale hra jede, pak to lagne na 40 vteřin a pak se to zas rozjede. Když to udělá uprostřed boje, tak jsem mrtvej. Velice příjemná věc. A tom mám stálých 12mbit net, takže na mojí straně to není. A stává se to tak 2x do hodiny.
Uživatelský avatar
Shenzy
Palubní radista
Palubní radista
Příspěvky: 530
Registrován: 31 říj 2009 13:57
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Re: Diablo III

Příspěvek od Shenzy » 18 kvě 2012 11:01

Diablo 3 jsem si koupil, hraju Monka a je to nejvíc luxusní hra.
Obrázek
Namikaze Minato Fan!! Žlutý blesk z Listové
Obrázek
k3rb3r0s
V.I.P
V.I.P
Příspěvky: 729
Registrován: 07 zář 2007 12:32
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 4 poděkování

Re: Diablo III

Příspěvek od k3rb3r0s » 18 kvě 2012 11:15

na tu hru nepotřebuješ server, na to ti stačí emulátor který ti bude posílat data, nebo jestli se jim podaří upravit hru tak to bylo všechno pod jedním instalátorem

ale asi to bude trvat nějaký týden

jinak hru si můžeš koupit přímo od blizzu na battle.net asi za 1350 (když bude nakupovat za libry) a na offgamers stojí asi 1500 a mají ji skladem, navíc v několika českých obchodech je skladem, ale tak za 1500.
Tomas_2002
Kachna
Kachna
Příspěvky: 10
Registrován: 01 bře 2009 14:11
Dal poděkování: 1 poděkování

Re: Diablo III

Příspěvek od Tomas_2002 » 18 kvě 2012 11:19

No jo, fakt je vyprodáno :-) Koukal jsem na shop kde jsem ji kupoval předevčírem za 1299,- a dostupnost už je "na dotaz" :-) Škoda jen, že mám asi tedy jedinou verzi, která laguje :-)
Uživatelský avatar
eridanus
Helper
Helper
Příspěvky: 537
Registrován: 14 říj 2008 13:10
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Diablo III

Příspěvek od eridanus » 18 kvě 2012 12:53

Tomas 2002: jediný den kdy ti to mohlo dělat sobota kdy byl problém s EU serverem... hrou neboli koupeným dvd nebo staženou verzí to není určitě... Spíš bych se přikláněl k reinstallu pc nebo k tomu že sice net máš dobrej ale kompa máš uplnej shit.... a vyprodáno také rozhodně není, možná tak na pár herních serverech. Dost kamenných obchodů to má na skladě.

Já osobně sem rád že je to placené!!! Aspoň mám radost že si to mužu zahrát....
Kdo nedělá nic pro druhé, nedělá nic pro sebe.
Johan Wolfgang von Goethe
Tomas_2002
Kachna
Kachna
Příspěvky: 10
Registrován: 01 bře 2009 14:11
Dal poděkování: 1 poděkování

Diablo III

Příspěvek od Tomas_2002 » 18 kvě 2012 13:48

Notebook mám tento:

Kód: Vybrat vše

http://www.czc.cz/packard-bell-easynote-ts11-hr-415cz-cerna/101391/produkt?q-c-1-f_96259941=r15.5-15.6&q-category-id=89p7i9agp8i2lajk373h33k8l5&q-c-2-price=r13900-16200&q-c-0-producer=sbnq493e8lufk1bagl4qnu3ct7e
Jako shit mi to moc nepřijde. Po reinstallu je to chvilku a všechny ostatní hry mi fungují naprosto normálně (Battlefield 3 atp.) Možná zkusím ještě ovladače grafiky.
Naposledy upravil(a) spyware4me dne 18 kvě 2012 13:57, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Linky mimo forum vkládejte do tagu Code
Lukie
Kachna
Kachna
Příspěvky: 4
Registrován: 04 kvě 2009 13:11
Dal poděkování: 2 poděkování

Diablo III

Příspěvek od Lukie » 18 kvě 2012 18:12

čusík, mám dotaz: mám hru objednanou - v pondělí mi má přijít normální edice, tak mne zajímá jestli si zde mohu stáhnout collectors edition a pak na ní použít jen klíč z toho co mi přijde?

předem díky za odpověď
k3rb3r0s
V.I.P
V.I.P
Příspěvky: 729
Registrován: 07 zář 2007 12:32
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 4 poděkování

Re: Diablo III

Příspěvek od k3rb3r0s » 18 kvě 2012 21:21

ta hra je furt stejná a nijak ti to nepomůže, tak si ho můžeš stáhnout, ale bude to pořád stejná hra.
Lukie
Kachna
Kachna
Příspěvky: 4
Registrován: 04 kvě 2009 13:11
Dal poděkování: 2 poděkování

Diablo III

Příspěvek od Lukie » 18 kvě 2012 21:38

aha :( jsem četl u linků, že to má obsahovat nějaké in-game bonusy. Např - cituju: "Exclusive zbraně a artefakty."
k3rb3r0s
V.I.P
V.I.P
Příspěvky: 729
Registrován: 07 zář 2007 12:32
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 4 poděkování

Re: Diablo III

Příspěvek od k3rb3r0s » 18 kvě 2012 21:46

tjn, ale ty dostaneš až dodatečně když s aktivuješ collector's edition a co jsem koukal tak je to jen obarvování itemů a nějaký křídla
Uživatelský avatar
Beneto
V.I.P
V.I.P
Příspěvky: 785
Registrován: 08 říj 2008 20:37
Dal poděkování: 40 poděkování
Dostal poděkování: 13 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Diablo III

Příspěvek od Beneto » 20 kvě 2012 12:45

Zdar lidi kdybyste chtel nekdo zaparit tak si mne pridejte

Kód: Vybrat vše

Pauros#2568 jsem Monk 32lvl 1akt Nightmare
Pokud jsem ti nějak pomohl, tak určitě nezapomeň na tlačítko Thanks
Moje sestava PC
MB: MSI B350 GAMING PLUS, procesor: 3,50Ghz AMD Ryzen 5 1500X, grafika: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB (MSI), monitor: LG Flatron W2343T, paměť: 8GB DDR4, HDD: 320GB, SSD: 500GB, OS: Windows 10 64bit
Playstation Portable 3004 firmwer: 6.39 PRO-B10
Playstation 3
Asus X555LB: i5 5200U 2,20Ghz, 12Gb ram, win10 64bit
Tablet: UMAX VisionBook 11Wi Pro, Intel Atom x5-Z8300 1,44Ghz, 2Gb ram, win10 32bit
Apple iPhone 6 16Gb
Uživatelský avatar
eridanus
Helper
Helper
Příspěvky: 537
Registrován: 14 říj 2008 13:10
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Diablo III

Příspěvek od eridanus » 21 kvě 2012 07:11

si na EU ??? ja bohuzel ne jinak bych si te pridal... ty sulinci me pri tom vypadku prendali na US server :(
Kdo nedělá nic pro druhé, nedělá nic pro sebe.
Johan Wolfgang von Goethe
trposlik
Kachna
Kachna
Příspěvky: 2
Registrován: 29 dub 2009 19:48

Diablo III

Příspěvek od trposlik » 21 kvě 2012 12:01

Tomas_2002 píše:Já jsem si D3 koupil, protože se mi nechtělo čekat na crack, ale je to teda peklo to hrát. Nevím jestli je to přetíženým serverem či co, ale hra jede, pak to lagne na 40 vteřin a pak se to zas rozjede. Když to udělá uprostřed boje, tak jsem mrtvej. Velice příjemná věc. A tom mám stálých 12mbit net, takže na mojí straně to není. A stává se to tak 2x do hodiny.
By mne zajimalo zda jsi uz hral nejakou jinou onlajnovku co jela v pohode, ci je to poprve kdy musis byt porad pripojeny na server.
Mi osobne muj super provider UPC ( bohuzel nemam jinou volbu pevneho pripojeni ) zapricinil a asi i jeste udela spoustu drobnych vypadku, ci zatuhnuti v mnohych online hrach ( domam mi vymenili vse - kabel, modem, zasuvku ... ale obcas to lagne ci se odpoji )
Tomas_2002
Kachna
Kachna
Příspěvky: 10
Registrován: 01 bře 2009 14:11
Dal poděkování: 1 poděkování

Diablo III

Příspěvek od Tomas_2002 » 22 kvě 2012 09:40

No, online hraju Counter-Strike Source a Battlefield 3. Ani u jednoho nemám nejmenší problém.
Odpovědět

Zpět na „Pokec o hrách“