iGo Primo-2.4-9.6.13267029 WinCE 5.x nebo 6.x cz/sk lang.

Odpovědět
jardík 13
Logistik
Logistik
Příspěvky: 110
Registrován: 10 úno 2009 14:20
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování

iGo Primo-2.4-9.6.13267029 WinCE 5.x nebo 6.x cz/sk lang.

Příspěvek od jardík 13 » 22 led 2014 18:03

Podporované rozlišení:
320x240
480x234
480x272
800x480

Obrázek

Kód: Vybrat vše

http://download.hellshare.cz/20802-rar/44726857/

Kód: Vybrat vše

http://data.fastshare.cz/download.php?id=7152643&20802-tt..rar
Před instalací iGO doporučuji pro bezproblémové nahrání odstranit (zazálohovat) složky:tts_nua_v5/ui_igo9/utility/ux/Branding,které po instalaci můžete postupně znovu přidávat do kořene iGO primo 2.4

Při instalaci s těmito složkami může vyskočit hláška:Failed to open file:ui_igo9/common/ui/timeeta_tts.ui exiting appliction.
Vtom případě se maže i složka save,která se potom již nepřidává zpět.
Naposledy upravil(a) jardík 13 dne 12 bře 2017 18:43, celkem upraveno 12 x.
jardík 13
Logistik
Logistik
Příspěvky: 110
Registrován: 10 úno 2009 14:20
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování

iGo Primo-2.4-9.6.13267029 WinCE 5.x nebo 6.x cz/sk lang.

Příspěvek od jardík 13 » 29 dub 2014 18:30

Hlas TTS Zuzana WinCE
přidáno do předchozího příspěvku :roll:
Naposledy upravil(a) jardík 13 dne 29 kvě 2016 12:49, celkem upraveno 1 x.
landys_cz
Kachna
Kachna
Příspěvky: 24
Registrován: 18 pro 2008 20:09
Dal poděkování: 54 poděkování

Re: iGo Primo-2.4-9.6.13267029 WinCE 5.x nebo 6.x cz/sk lang.

Příspěvek od landys_cz » 13 črc 2014 17:01

Na rozlišení 320x240 nějak nefunguje :-(
jardík 13
Logistik
Logistik
Příspěvky: 110
Registrován: 10 úno 2009 14:20
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování

iGo Primo-2.4-9.6.13267029 WinCE 5.x nebo 6.x cz/sk lang.

Příspěvek od jardík 13 » 16 črc 2014 22:30

Ale funguje,už jsem instaloval na dvě navi (evolve cooltraxx a Asus R300) a bez problémů :applause:
landys_cz
Kachna
Kachna
Příspěvky: 24
Registrován: 18 pro 2008 20:09
Dal poděkování: 54 poděkování

Re: iGo Primo-2.4-9.6.13267029 WinCE 5.x nebo 6.x cz/sk lang.

Příspěvek od landys_cz » 23 črc 2014 19:47

Další věci pro toto rozlišení jsem sehnal jinde, ale na PDA HTC TyTN moc dobře nejede. Furt pípá, ztrácí se na dlouho signál GPS, atd. S tím se dá něco dělat, nebo na iGO mám radši zapomenout?
jardík 13
Logistik
Logistik
Příspěvky: 110
Registrován: 10 úno 2009 14:20
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování

iGo Primo-2.4-9.6.13267029 WinCE 5.x nebo 6.x cz/sk lang.

Příspěvek od jardík 13 » 30 črc 2014 09:02

S čekáním na GPS signál ti asi moc nepomůžu,možná by stačilo zapsat do sys.text přesný port a baud na kterém ti přístroj pracuje
třeba:
[gps]
port=1
baud=4800


nebo
[gps]
port= "auto"
baud= "auto"

Nebo asi nejlepší řešení v sys.text smazat všechny údaje o GPS
Uživatelský avatar
Pathfinder
Provider Gold
Provider Gold
Příspěvky: 243
Registrován: 19 zář 2005 22:31
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 11 poděkování

Re: iGo Primo-2.4-9.6.13267029 WinCE 5.x nebo 6.x cz/sk lang.

Příspěvek od Pathfinder » 01 zář 2014 16:11

Právě jsem to nainstaloval na Mio Moov S505 s Visual unlockem a funguje to skvěle (za chvíli otestuju v provozu). Tu popsanou chybu mi to ale vyhodí vždy, když tam vrátím ty původní složky, bez nich to ale taky funguje, tak to asi nebudu ani řešit, nebo bych měl? K čemu tam vlastně jsou? Jinak možná by stálo za to ty složky v popisu neoddělovat lomítkem, chvíli mi trvalo, než jsem si uvědomil že to mají být jednotlivé složky a ne cesta. :D
Obrázek
Uživatelský avatar
adar1
Kachna
Kachna
Příspěvky: 1
Registrován: 27 kvě 2016 21:37

Re: iGo Primo-2.4-9.6.13267029 WinCE 5.x nebo 6.x cz/sk lang.

Příspěvek od adar1 » 27 kvě 2016 21:49

Dobrý den,
bylo by možné uvést nějaký funkční link ? Rád bych vyzkoušel na DYNAVIX Atto.

Děkuji
jardík 13
Logistik
Logistik
Příspěvky: 110
Registrován: 10 úno 2009 14:20
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování

iGo Primo-2.4-9.6.13267029 WinCE 5.x nebo 6.x cz/sk lang.

Příspěvek od jardík 13 » 29 kvě 2016 12:44

:lol: Opraveno :applause:
nalim66
Kachna
Kachna
Příspěvky: 6
Registrován: 10 zář 2011 19:57
Dal poděkování: 1 poděkování

Re: iGo Primo-2.4-9.6.13267029 WinCE 5.x nebo 6.x cz/sk lang.

Příspěvek od nalim66 » 09 bře 2017 21:40

Býlo by prosím někde link volně ke stažení stačí CZ jen.Moc děkuji
Josefuhl
Kachna
Kachna
Příspěvky: 1
Registrován: 20 čer 2017 14:14

Re: iGo Primo-2.4-9.6.13267029 WinCE 5.x nebo 6.x cz/sk lang.

Příspěvek od Josefuhl » 20 čer 2017 15:05

Je nějaký způsob jak stahovat ? Tento link mě nefunguje.Děkuji
vilda02
Pozorovatel
Pozorovatel
Příspěvky: 27
Registrován: 12 lis 2008 21:20

Re: iGo Primo-2.4-9.6.13267029 WinCE 5.x nebo 6.x cz/sk lang.

Příspěvek od vilda02 » 22 čer 2017 08:50

Tento link ale je funkční:http://data.fastshare.cz/download.php?i ... 02-tt..rar, tak nevím kde je problém, že by mezi tebou a počítačem?
Odpovědět

Zpět na „IGO“