igo primo2 na samsung s7

Odpovědět
nalim66
Kachna
Kachna
Příspěvky: 6
Registrován: 10 zář 2011 19:57
Dal poděkování: 1 poděkování

igo primo2 na samsung s7

Příspěvek od nalim66 » 24 zář 2016 10:53

Moc vás prosím koupil jsem si nový telefon Samsung S7 ale nemohu rozchodit navigaci Igo Primo 2 rozlišení 2560x1440.Moc děkuji už jsem bezradný.
Uživatelský avatar
Kiru_CZ
Provider Bronze
Provider Bronze
Příspěvky: 505
Registrován: 07 úno 2008 21:59
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

igo primo2 na samsung s7

Příspěvek od Kiru_CZ » 24 zář 2016 11:27

Zkus tohle, je to iGO Nextgen instalační soubor je ve složce. Zkopíruj do telefonu nainstaluj a potom spusť. Je tam ČR 2016.

Kód: Vybrat vše

http://uloz.to/!mRSPjmSK1/gena-icarnav-zip
Windows 10 PRO

CPU: Intel Core i5-7400, 3000 MHz
MB: MSI Z270 GAMING PLUS
RAM: Kingston HyperX KHX2400C15 16GB
HDD: Kingston SSD disk 120GB HyperX Fury + WDC WD10EZRX 1TB + WDC WD10EZEX 1TB
VGA: MSI GTX 1060 OC 6G (MS-V809)
Zvukovka: Creative Sound Blaster Recon3D PCIe
Monitor: SyncMaster S24A300B
Case: Corsair 300R Carbide
Zdroj: Corsair HX-620W
nalim66
Kachna
Kachna
Příspěvky: 6
Registrován: 10 zář 2011 19:57
Dal poděkování: 1 poděkování

igo primo2 na samsung s7

Příspěvek od nalim66 » 29 zář 2016 18:58

kamarade dekuji ale hodně špatná náhrada ale funguje alspon tak dík
Uživatelský avatar
Kiru_CZ
Provider Bronze
Provider Bronze
Příspěvky: 505
Registrován: 07 úno 2008 21:59
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

igo primo2 na samsung s7

Příspěvek od Kiru_CZ » 29 zář 2016 21:26

OK za mě teda je nextgen lepší než primo klasik tady máš teda primo klasik na LG G3 jede (stejný rozlišení).

Kód: Vybrat vše

http://uloz.to/!aGquLeiYpnkq/igo-rar
Windows 10 PRO

CPU: Intel Core i5-7400, 3000 MHz
MB: MSI Z270 GAMING PLUS
RAM: Kingston HyperX KHX2400C15 16GB
HDD: Kingston SSD disk 120GB HyperX Fury + WDC WD10EZRX 1TB + WDC WD10EZEX 1TB
VGA: MSI GTX 1060 OC 6G (MS-V809)
Zvukovka: Creative Sound Blaster Recon3D PCIe
Monitor: SyncMaster S24A300B
Case: Corsair 300R Carbide
Zdroj: Corsair HX-620W
nalim66
Kachna
Kachna
Příspěvky: 6
Registrován: 10 zář 2011 19:57
Dal poděkování: 1 poděkování

igo primo2 na samsung s7

Příspěvek od nalim66 » 01 říj 2016 11:15

Vše vyřešeno a funguje děkuji.
nalim66
Kachna
Kachna
Příspěvky: 6
Registrován: 10 zář 2011 19:57
Dal poděkování: 1 poděkování

Re: igo primo2 na samsung s7

Příspěvek od nalim66 » 15 bře 2017 19:04

Prosím máte někdo nové mapy děkuji
Uživatelský avatar
Kiru_CZ
Provider Bronze
Provider Bronze
Příspěvky: 505
Registrován: 07 úno 2008 21:59
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

igo primo2 na samsung s7

Příspěvek od Kiru_CZ » 15 bře 2017 19:43

Mám akorát Europe TomTom 2016.09
Windows 10 PRO

CPU: Intel Core i5-7400, 3000 MHz
MB: MSI Z270 GAMING PLUS
RAM: Kingston HyperX KHX2400C15 16GB
HDD: Kingston SSD disk 120GB HyperX Fury + WDC WD10EZRX 1TB + WDC WD10EZEX 1TB
VGA: MSI GTX 1060 OC 6G (MS-V809)
Zvukovka: Creative Sound Blaster Recon3D PCIe
Monitor: SyncMaster S24A300B
Case: Corsair 300R Carbide
Zdroj: Corsair HX-620W
Odpovědět

Zpět na „IGO“