emulator DOSu pro pro smarty

Programy pro WM
Odpovědět
Uživatelský avatar
Maxuss
W4A Veterán
W4A Veterán
Příspěvky: 310
Registrován: 15 led 2006 15:14
Bydliště: U PC
Kontaktovat uživatele:

emulator DOSu pro pro smarty

Příspěvek od Maxuss » 30 kvě 2006 17:15

tady sem nasel emulator dosu pro smarty, ale nevim jestli funguje

Kód: Vybrat vše

http://prdownloads.sourceforge.net/scummvm/scummvm-0.8.2-WinMobileRecent.zip?download
a tady je seznam her ktery by meli fungovat, ale me se nepodarilo zadnou sehnat tak tim bych vas chtel poprosit jestli nekdo neco mate tak mi to pls uploadnete, mimochodem nemam to odskouseny protoze nemam zadnou hru

Kód: Vybrat vše

http://www.scummvm.org/documentation.php?view=datafiles
ObrázekObrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
______________________________________________________________________________________
.:Notebook:. Intel Core 2 Duo 1,6ghz; RAM:2048mb; Grafika: GeForce 7400 512 mb; Disk:160GB
.:PC:. Intel Inside Pentium 4 2,4ghz; RAM:1024mb; Grafika: ATI Radeon 256mb; Disk: 240GB
.:Mobil:. Motorola MPX220; 1gb miniSD; Motorola H500
Uživatelský avatar
Talsi
Pozorovatel
Pozorovatel
Příspěvky: 61
Registrován: 09 čer 2005 12:15
Bydliště: P3R-272

Příspěvek od Talsi » 30 kvě 2006 21:41

Tak program funguje ale hru sem zatim zadnou nezkousel. Mam tu nekde gobliny a simona tak je zkusim zejtra vyhrabat. Dam vedet jak sem dopad a pripadne uploadnu :D
Jinak ten link je na Win mobile a ne na smarty takze tady at si kazdej vybere podle sebe :D

Kód: Vybrat vše

http://www.scummvm.org/downloads.php
A tady je verze co mi sla na N-GAGE QD

Kód: Vybrat vše

http://prdownloads.sourceforge.net/scummvm/scummvm-0.8.2-s60-v1.sis?use_mirror=kent
Obrázek
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." Albert Einstein
Uživatelský avatar
Maxuss
W4A Veterán
W4A Veterán
Příspěvky: 310
Registrován: 15 led 2006 15:14
Bydliště: U PC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maxuss » 31 kvě 2006 10:22

super diky moc, ja to nemohl nikde najit a hledat na torrentech me nenapadlo
ObrázekObrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
______________________________________________________________________________________
.:Notebook:. Intel Core 2 Duo 1,6ghz; RAM:2048mb; Grafika: GeForce 7400 512 mb; Disk:160GB
.:PC:. Intel Inside Pentium 4 2,4ghz; RAM:1024mb; Grafika: ATI Radeon 256mb; Disk: 240GB
.:Mobil:. Motorola MPX220; 1gb miniSD; Motorola H500
Uživatelský avatar
Talsi
Pozorovatel
Pozorovatel
Příspěvky: 61
Registrován: 09 čer 2005 12:15
Bydliště: P3R-272

Příspěvek od Talsi » 31 kvě 2006 15:06

Maxuss píše:super diky moc, ja to nemohl nikde najit a hledat na torrentech me nenapadlo
Naopak ja dekuju za tohle zas si pripomenu na stary dobry casy na 486 :D. Jinak jeste par linku :D

V tom privnim sou dema her co se tam daj pustit a v tom druhy ve FAQ na ovladani pro smarty ( S60 ). Oboji je vlastne na domovsky strance ja jen kdyby se vam to nechtelo hledat :D

Kód: Vybrat vše

http://www.scummvm.org/demos.php
http://wiki.scummvm.org/index.php/SymbianOS_FAQ#How_can_I_switch_between_Joy.2FKey.2FCursor_and_Shrink.2FZoom.2FUpscale_modes_for_SXX_devices.3F
Obrázek
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." Albert Einstein
Uživatelský avatar
Talsi
Pozorovatel
Pozorovatel
Příspěvky: 61
Registrován: 09 čer 2005 12:15
Bydliště: P3R-272

Příspěvek od Talsi » 31 kvě 2006 21:15

pylla píše:hej me to vubec nejede nechce nekdo napsat navod jak v tom neco rozjet?
No jeto trochu slozitejsi ale ne tak moc :D Tohle je mensi navod pro S60!

V prvni rade si stahni spravnou verzi podle toho co mas link je nahore. Na S60 tam sou dve verze tak kdyby nejsla jedna zkuste druhou.

Pak si to nainstalujes do mobilu. Muzes pouzit bud UnMakeSis a pak to nakopirovat na kartu nebo to instalovat rovnou v mobilu (bacha potrebuje to cca 3MB na pevny!!! ).

V druhy rade potrebujes hru. Seznam her a linky na stazeni sou vejs. Hru normalne rozpakujes a nakopirujes na kartu. Zkus si treba nejaky demo pro zacatek.

Tak pust si ten program :D v prvni rade si nastav ovladani. Standartne je mys na joystyku a tlacitka misi na sys1 a sys2. Najed si na Option (bude to spatne k precteni ale jde to ve hre uz je to horsi :cry: ) dej zalozku PATCH a tam je KEYS tam si to VSECHNO!! (fakt se to hodi) nastav (na 0 to dat nemuzes).

Tak ted pridani hry. Na hlavni obrazovce je tlacitko ADD GAME tam klikni a vyber si cestu na adresar stou hrou. Pak klikni dole na CHOOSE. Ted by ti to melo detekovat hru. Melo :D Jestli ne tak budes mit spatnou verzi.Vyjede ti okno s popisem, Tady si muzes pres zalozky nahore nastavit parametry specialne pro tu hru. Dej ok a hra se ti obevi s nabydce. Ted ji vyber a dej v pravo dole START.

Tak ted by to melo bezet. Melo :D Ale jsou tam i nejake vyjimky. Na spusteni (napr Kirandie potrebuje specialni soubor ten se da najit na officialnich strankach).

Daji se tam taky pri hre menit obrazove mody pomoci 0+2 a otacet pomoci 0+3. Pak kdyz tu budes mit preba na zoomovany tak se posouva obraz 0+joypad ale bacha je to obraceny :D A prepinani mezi klavesnici na psani (treba kodu) a misi pomoci 0+1. Proto tu 0 nemusez nikam priradit :D :D. Kdyby to neslo tak mormalne skoc do menu telefonu a pak zase spatky do toho programu a melo by to behat. Je to taky napsany v jednom linku co sem sem uz daval ale anglicky.

No ted by to melo bej vsechno. Jen nazaver bych rad upozornil ze se to nehraje zrovna nejlip. Kdyz je to nazoomovany na celou obrazovku tak se spatne cte text (u tech novejsich her) a kdyz to mas prizoomovany tak s tim musis posouvat. Proto bych doporucil hry ktery sou namluveny lip se tomu rozumy nebo teba gobliny ktery nemaj text vubec :D Jo a taky se neleknete kdyby to dyl nacitalo ve hre uz je to lepsi :D

To by melo bejt vse ale kdyby neco tak se ptejte rad pomuzu :D
Obrázek
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." Albert Einstein
Uživatelský avatar
Maxuss
W4A Veterán
W4A Veterán
Příspěvky: 310
Registrován: 15 led 2006 15:14
Bydliště: U PC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maxuss » 01 čer 2006 11:06

Talsi píše:
pylla píše:hej me to vubec nejede nechce nekdo napsat navod jak v tom neco rozjet?
No jeto trochu slozitejsi ale ne tak moc :D Tohle je mensi navod pro S60!

V prvni rade si stahni spravnou verzi podle toho co mas link je nahore. Na S60 tam sou dve verze tak kdyby nejsla jedna zkuste druhou.

Pak si to nainstalujes do mobilu. Muzes pouzit bud UnMakeSis a pak to nakopirovat na kartu nebo to instalovat rovnou v mobilu (bacha potrebuje to cca 3MB na pevny!!! ).

V druhy rade potrebujes hru. Seznam her a linky na stazeni sou vejs. Hru normalne rozpakujes a nakopirujes na kartu. Zkus si treba nejaky demo pro zacatek.

Tak pust si ten program :D v prvni rade si nastav ovladani. Standartne je mys na joystyku a tlacitka misi na sys1 a sys2. Najed si na Option (bude to spatne k precteni ale jde to ve hre uz je to horsi :cry: ) dej zalozku PATCH a tam je KEYS tam si to VSECHNO!! (fakt se to hodi) nastav (na 0 to dat nemuzes).

Tak ted pridani hry. Na hlavni obrazovce je tlacitko ADD GAME tam klikni a vyber si cestu na adresar stou hrou. Pak klikni dole na CHOOSE. Ted by ti to melo detekovat hru. Melo :D Jestli ne tak budes mit spatnou verzi.Vyjede ti okno s popisem, Tady si muzes pres zalozky nahore nastavit parametry specialne pro tu hru. Dej ok a hra se ti obevi s nabydce. Ted ji vyber a dej v pravo dole START.

Tak ted by to melo bezet. Melo :D Ale jsou tam i nejake vyjimky. Na spusteni (napr Kirandie potrebuje specialni soubor ten se da najit na officialnich strankach).

Daji se tam taky pri hre menit obrazove mody pomoci 0+2 a otacet pomoci 0+3. Pak kdyz tu budes mit preba na zoomovany tak se posouva obraz 0+joypad ale bacha je to obraceny :D A prepinani mezi klavesnici na psani (treba kodu) a misi pomoci 0+1. Proto tu 0 nemusez nikam priradit :D :D. Kdyby to neslo tak mormalne skoc do menu telefonu a pak zase spatky do toho programu a melo by to behat. Je to taky napsany v jednom linku co sem sem uz daval ale anglicky.

No ted by to melo bej vsechno. Jen nazaver bych rad upozornil ze se to nehraje zrovna nejlip. Kdyz je to nazoomovany na celou obrazovku tak se spatne cte text (u tech novejsich her) a kdyz to mas prizoomovany tak s tim musis posouvat. Proto bych doporucil hry ktery sou namluveny lip se tomu rozumy nebo teba gobliny ktery nemaj text vubec :D Jo a taky se neleknete kdyby to dyl nacitalo ve hre uz je to lepsi :D

To by melo bejt vse ale kdyby neco tak se ptejte rad pomuzu :D
Talsi mohu ten navod dat na http://your.war4all.com ????
myslim ze tam si ho vsimne daleko vic lidi
ObrázekObrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
______________________________________________________________________________________
.:Notebook:. Intel Core 2 Duo 1,6ghz; RAM:2048mb; Grafika: GeForce 7400 512 mb; Disk:160GB
.:PC:. Intel Inside Pentium 4 2,4ghz; RAM:1024mb; Grafika: ATI Radeon 256mb; Disk: 240GB
.:Mobil:. Motorola MPX220; 1gb miniSD; Motorola H500
Uživatelský avatar
WaReZMaAaN
W4A Veterán
W4A Veterán
Příspěvky: 1782
Registrován: 05 říj 2005 18:14
Bydliště: Waryho domeček... :)))
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 16 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WaReZMaAaN » 01 čer 2006 16:03

A nevíte, jak udělat normální hry, aby v tom emulátoru šli spustit? Je totiž hodně her co bych si rád zapařil. Třeba Heroes, Tyrian, Polda a bylo jich hodně ;)
•[̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]• MYself ♥ •[̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]•
"Jediným přepychem jsou lidské vztahy" - Antoine de Saint - Exupéry
ObrázekObrázekObrázekObrázek
My blog!
Uživatelský avatar
Talsi
Pozorovatel
Pozorovatel
Příspěvky: 61
Registrován: 09 čer 2005 12:15
Bydliště: P3R-272

Příspěvek od Talsi » 01 čer 2006 17:36

warezmaaan píše:A nevíte, jak udělat normální hry, aby v tom emulátoru šli spustit? Je totiž hodně her co bych si rád zapařil. Třeba Heroes, Tyrian, Polda a bylo jich hodně ;)
Tak to bouzel nejde on to totiz neni primo emulator na DOS ale na urcitej engine ve kterym se delali stary adventury. Jediny hry co tam pustis tak sou ty v seznamu na officialnich strankach.
Obrázek
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." Albert Einstein
Uživatelský avatar
WaReZMaAaN
W4A Veterán
W4A Veterán
Příspěvky: 1782
Registrován: 05 říj 2005 18:14
Bydliště: Waryho domeček... :)))
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 16 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WaReZMaAaN » 01 čer 2006 18:45

Talsi píše:
warezmaaan píše:A nevíte, jak udělat normální hry, aby v tom emulátoru šli spustit? Je totiž hodně her co bych si rád zapařil. Třeba Heroes, Tyrian, Polda a bylo jich hodně ;)
Tak to bouzel nejde on to totiz neni primo emulator na DOS ale na urcitej engine ve kterym se delali stary adventury. Jediny hry co tam pustis tak sou ty v seznamu na officialnich strankach.
A asi nevíš jak to do toho enginu překonvertovat? To ale ví asi jen tvůrci :) I když to je open source takže by to někdo schopný udělat mohl...
•[̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]• MYself ♥ •[̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]•
"Jediným přepychem jsou lidské vztahy" - Antoine de Saint - Exupéry
ObrázekObrázekObrázekObrázek
My blog!
Uživatelský avatar
Maxuss
W4A Veterán
W4A Veterán
Příspěvky: 310
Registrován: 15 led 2006 15:14
Bydliště: U PC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maxuss » 01 čer 2006 19:05

warezmaaan píše:
Talsi píše:
warezmaaan píše:A nevíte, jak udělat normální hry, aby v tom emulátoru šli spustit? Je totiž hodně her co bych si rád zapařil. Třeba Heroes, Tyrian, Polda a bylo jich hodně ;)
Tak to bouzel nejde on to totiz neni primo emulator na DOS ale na urcitej engine ve kterym se delali stary adventury. Jediny hry co tam pustis tak sou ty v seznamu na officialnich strankach.
A asi nevíš jak to do toho enginu překonvertovat? To ale ví asi jen tvůrci :) I když to je open source takže by to někdo schopný udělat mohl...
abych vam pravdu rekl me se to nepovedlo rozjet at skosim co skousim mam motorolu mpx220 (WM2003SE)
ObrázekObrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
______________________________________________________________________________________
.:Notebook:. Intel Core 2 Duo 1,6ghz; RAM:2048mb; Grafika: GeForce 7400 512 mb; Disk:160GB
.:PC:. Intel Inside Pentium 4 2,4ghz; RAM:1024mb; Grafika: ATI Radeon 256mb; Disk: 240GB
.:Mobil:. Motorola MPX220; 1gb miniSD; Motorola H500
Uživatelský avatar
Talsi
Pozorovatel
Pozorovatel
Příspěvky: 61
Registrován: 09 čer 2005 12:15
Bydliště: P3R-272

Příspěvek od Talsi » 01 čer 2006 19:36

warezmaaan píše:
Talsi píše:
warezmaaan píše:A nevíte, jak udělat normální hry, aby v tom emulátoru šli spustit? Je totiž hodně her co bych si rád zapařil. Třeba Heroes, Tyrian, Polda a bylo jich hodně ;)
Tak to bouzel nejde on to totiz neni primo emulator na DOS ale na urcitej engine ve kterym se delali stary adventury. Jediny hry co tam pustis tak sou ty v seznamu na officialnich strankach.
A asi nevíš jak to do toho enginu překonvertovat? To ale ví asi jen tvůrci :) I když to je open source takže by to někdo schopný udělat mohl...
Tak prekonvertovat engine hry opravdu nejde to by si musel prepsat celou hru do enginu co chces (v tomto pripade to nepude vubec protoze tenhle je delanej specialne pro adventury). A i kdyz je to Open source tak ten program je delanej na jeden urcitej engine ne jako obecne DOS.
Obrázek
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." Albert Einstein
Odpovědět

Zpět na „Programy“