Nokia Maps 3.01.2602 CRACKED - ČESKÁ VERZE ! (první příspěk)

Programy pro Symbian
Uživatelský avatar
Zobsia
Pozorovatel
Pozorovatel
Příspěvky: 32
Registrován: 18 led 2008 23:53
Dostal poděkování: 1 poděkování

Nokia Maps 3.0.0302 + Nokia Map Loader 3.0.6.0

Příspěvek od Zobsia » 30 kvě 2009 02:26

Nokia Maps 3.0.0302 + Nokia Map Loader 3.0.6.0

Obrázek

Prinášam Vám novú verziu aplikácie Nokia Mapy.

Stále je to len BETA verzia, ale po mojom skúšaní (cca 3 týždne) si ju dovolí označiť za veľmi spoľahlivú a stabilnú.

Je len v angličtine, pre nahranie máp slúži pribalený program Nokia Map Loader v aktuálne najnovšej verzii určenej pre Nokia Mapy 3.

Inštalačku Nokia Maps je nutné certifikovať!

Testoval som na: Nokia N95-1 (Verzia firmvéru: 31.0.017)

Mapy 3.0 Beta fungujú na:

Kód: Vybrat vše

S60 3rd Edition Feature Pack 1 (E71, E66, 6110 Navigator, N95, N95 8GB, N82) S60 3rd Edition Feature Pack 1 (E71, E66, 6110 Navigator, N95, N95 8GB, N82)
S60 3rd Edition Feature Pack 2 (N96, N85, N79, 6650, 6210 Navigator, 6220 Classic, N78) S60 3rd Edition Feature Pack 2 (N96, N85, N79, 6650, 6210 Navigator, 6220 Classic, N78)
Download Nokia Maps 3.0.0302 + Nokia Map Loader 3.0.6.0 (samozrejme sa jedná o „vyliečené verzie“)

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.com/files/238718643/Nokia_Mapy.rar
Stiahnutie cez Free poteší.
Obrázek
Ludw4
Kachna
Kachna
Příspěvky: 18
Registrován: 18 bře 2009 18:47
Kontaktovat uživatele:

paměť

Příspěvek od Ludw4 » 06 čer 2009 12:51

čauky.....mam problem při spouštění mi to píše not enought memory to start the aplication ....co s tim ??? mam N79
A když vytáhnu paměťovku tak to rozjedu :)
Uživatelský avatar
Ezio
Technik
Technik
Příspěvky: 316
Registrován: 22 lis 2008 11:50
Dal poděkování: 20 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Re: Nokia Maps 3.0.0302 + Nokia Map Loader 3.0.6.0

Příspěvek od Ezio » 07 čer 2009 15:50

Jo.. Vím co myslíš.. Mě to dělalo taky.. Podivej nainstaluješ Nokia Maps 3 a pak připojiš telefon v režímu přenos dat a smažeš normalně složku cities nebo tak.. A pak nahraješ mapy a vše all right !
PC: AMD Athlon 5400+ Black Edition, Gigabyte 780G, Ati Radeon HD4850, 4GB RAM DDR2, Fortron Blue Storm II 500W, LG Flatron 22', Home Theatre Panasonic 1000W
MiniNotebook: MSI Wind U100
Obrázek
Obrázek
Obrázek
sasatod
Kachna
Kachna
Příspěvky: 1
Registrován: 23 led 2009 12:33

Re: Nokia Maps 3.0.0302 + Nokia Map Loader 3.0.6.0

Příspěvek od sasatod » 20 čer 2009 11:30

mam nokii 6220 a chci tam jakekoliv mapy ale nejde mi map loader na 2ku tak skusim tu 3ku. :lol:
Vesa90
Kachna
Kachna
Příspěvky: 1
Registrován: 18 lis 2008 14:57

Re: Nokia Maps 3.0.0302 + Nokia Map Loader 3.0.6.0

Příspěvek od Vesa90 » 23 čer 2009 21:14

Tak jsem to dneska zkoušel s Nokii 5800 a stahlo me to pres ten Nokia Maps Updater verzi 0.1.22.103, vypada to slusne akorat tam nejde tohle s crackem, takze to nemuzu mit zadarmo... A je to kompletne cely v cestine...
Uživatelský avatar
Zobsia
Pozorovatel
Pozorovatel
Příspěvky: 32
Registrován: 18 led 2008 23:53
Dostal poděkování: 1 poděkování

Nokia Mapy 3.1.8 + Nokia Map Loader 3.0.6.0

Příspěvek od Zobsia » 04 črc 2009 23:50

Nokia Mapy 3.1.8 + Nokia Map Loader 3.0.6.0

Obrázek

Prinášam Vám novú verziu aplikácie Nokia Mapy.

Lokalizácia už aj do slovenčiny, pre nahranie máp slúži pribalený program Nokia Map Loader v aktuálne najnovšej verzii určenej pre Nokia Mapy 3.

Inštalačku Nokia Mapy je nutné certifikovať!

Testoval som na: Nokia N95-1 (Verzia firmvéru: 31.0.017)

Download Nokia Mapy 3.1.8 + Nokia Map Loader 3.0.6.0 (samozrejme sa jedná o „vyliečené verzie“)

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.com/files/251988394/NM3.rar
Stiahnutie cez Free poteší.
Obrázek
real_p
Kachna
Kachna
Příspěvky: 6
Registrován: 31 pro 2008 02:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia Maps 3 Beta Verze + už i cracknutá verze

Příspěvek od real_p » 28 črc 2009 19:07

no tak máme stejný problém, jeden jsme vyřešili a druhý přibyl. jinak komu to dělá zkuste napsat verzi firmware. Ja mam 30.0.015... kdyby to už někdo vyřešil , tak to sem prosím hoďte
real_p
Kachna
Kachna
Příspěvky: 6
Registrován: 31 pro 2008 02:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia Maps 3.01.2602 CRACKED - ČESKÁ VERZE ! (první příspěk)

Příspěvek od real_p » 30 črc 2009 23:08

prosím vás, jak jste to doladili? chodí vám to někomu normálně ve verzi 3.1.8??
Uživatelský avatar
xKlacekx
Logistik
Logistik
Příspěvky: 102
Registrován: 05 led 2006 11:13
Dal poděkování: 3 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia Maps 3.01.2602 CRACKED - ČESKÁ VERZE ! (první příspěk)

Příspěvek od xKlacekx » 31 črc 2009 08:26

Jasný i mě to mrzne...mám nokii N95 8GB verzi firmwaru 20.0.016,takže ten problém nemáte jenom vy :)
Obrázek

Obrázek

Moje uploady můžete šířit bez zeptání:D
real_p
Kachna
Kachna
Příspěvky: 6
Registrován: 31 pro 2008 02:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia Maps 3.01.2602 CRACKED - ČESKÁ VERZE ! (první příspěk)

Příspěvek od real_p » 03 srp 2009 22:25

tak jsem zkusil dat predchozi verzi, ta zase nekecala a kdyz jsem vratil 3.1.8, tak problem pretrvava :( Poradi nam nekdo, pls?
baliczech
Kachna
Kachna
Příspěvky: 1
Registrován: 06 dub 2009 10:47

Re: Nokia Maps 3.01.2602 CRACKED - ČESKÁ VERZE ! (první příspěk)

Příspěvek od baliczech » 12 zář 2009 21:17

Dobrý,všechno sem udělal podle návodu,ale když tam chci dát crack,tak mi to nepustí dál a píše to chyby aktualizace.Co s tím.Dík
real_p
Kachna
Kachna
Příspěvky: 6
Registrován: 31 pro 2008 02:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia Maps 3.01.2602 CRACKED - ČESKÁ VERZE ! (první příspěk)

Příspěvek od real_p » 24 zář 2009 13:22

tak ta zamrznutá šipka je odstraněna při nahrání nového firmware 31.0.017. Ale pak tu mám ješt jeden dotaz, ta verze NM 3.1.8 v tomto linku je cracklá nebo ne? Pže mě to pak nechce navigovat. Tak bych se musel vrátit k verzi 3.0.0302 nebo 3.1.2602. Další ani né dotaz jako pro jistotu a pro upřesnění. Ta verze 3.0.0302 je nejstarší a pak následuje 3.1.2602 a nejnovější je 3.1.8?? Mám to tak správně?
real_p
Kachna
Kachna
Příspěvky: 6
Registrován: 31 pro 2008 02:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia Maps 3.01.2602 CRACKED - ČESKÁ VERZE ! (první příspěk)

Příspěvek od real_p » 24 zář 2009 21:54

takze posloupnost je správná. jinak jsem se vrátil k verzi 2602, pze 3.1.8 po mě chtěla pořád vstup do obchodu :((( Kdyby jste měl někdo jiné poznatky tak se s nima podělta, ať si neodpovídám pořád sám :P :))
Odpovědět

Zpět na „Programy“