Jako vypalit gamesky pro PS2

Návody a rady na všechno možné

Moderátor: L.O.L.I.

Uživatelský avatar
Kakashi
Kachna
Kachna
Příspěvky: 23
Registrován: 16 říj 2005 14:01
Bydliště: 7wager.com
Kontaktovat uživatele:

Jako vypalit gamesky pro PS2

Příspěvek od Kakashi » 02 říj 2006 20:55

JAK VYPÁLIT HRY PRO PS2 ... Alcohol 120%

1. musíte mít nainstalovaný Alcohol 120%

2. nainstalujte ho, pusťte ho a vložte své PS2 DVD.

3. v programu zvolte volbu Image Making Wizard

Obrázek

4. pak na další obrazovce zmáčkněte NEXT!

5. na další obrazovce zvolte umístění souboru

Obrázek

6. klepněte na START a program začne dělat obraz souboru, který uloží na Váš disk.

7. když skončí vytváření obrazu, vraťte se na úvodní obrazovku
Alcoholu 120% a vyberte Image Burning Wizard

8. klepněte na Browse a vyberte umístění vytvořeného obrazu.

Obrázek

9. na další obrazovce nastavte vše dle obrázku a zmáčkněte START

Obrázek
Obrázek
HowToSendMoney.php
POMOZTE FORU FINANCNYM PRISPIEVKEM

Kód: Vybrat vše

http://www.fileplanet.com/fpweekly/imgs/june03/sonic_dx.jpg
VIERA
Provider Bronze
Provider Bronze
Příspěvky: 53
Registrován: 24 dub 2006 21:40
Bydliště: KNM-SLOVENSKO
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od VIERA » 06 říj 2006 11:15

Diky za dobry navod. :D
Uživatelský avatar
bcgapo
Kachna
Kachna
Příspěvky: 2
Registrován: 06 lis 2006 23:02
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bcgapo » 06 lis 2006 23:20

Ahojte All. Chcem sa spítať jak vypálim hru na PSX alebo PS2 ked ju stiahnem s netu .Robil som už všeličo ale ked som to dal do plejka tak nič.Poradte Please.
Uživatelský avatar
Ali-eN
Pozorovatel
Pozorovatel
Příspěvky: 50
Registrován: 08 úno 2006 14:58
Bydliště: ..in dungeon
Dostal poděkování: 1 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ali-eN » 07 lis 2006 14:49

bcgapo píše:Ahojte All. Chcem sa spítať jak vypálim hru na PSX alebo PS2 ked ju stiahnem s netu .Robil som už všeličo ale ked som to dal do plejka tak nič.Poradte Please.
Dej si facku... :D

ne vazne... ten navod ktery je nahore ti nepomohl?
Obrázek
Uživatelský avatar
Johny Headshot
Pozorovatel
Pozorovatel
Příspěvky: 60
Registrován: 29 říj 2005 19:09
Bydliště: Do toho vám nic není

Příspěvek od Johny Headshot » 07 lis 2006 15:38

Divím se, že ti to podle toho návodu nejde a do PSX se dávaj datový karty :!: :!: :!:
neojk
Pozorovatel
Pozorovatel
Příspěvky: 63
Registrován: 15 srp 2006 12:05
Bydliště: mlynska 812 zlin 4
Dal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od neojk » 08 led 2007 16:09

Johny Headshot píše:Divím se, že ti to podle toho návodu nejde a do PSX se dávaj datový karty :!: :!: :!:

nevim jestli jsem uplny idiot a nebo ne ale prosim vas co je to to psx znam ps2,3, psp ale psx ne... mohli byste mi rict co to je???
Uživatelský avatar
Altair
W4A Veterán
W4A Veterán
Příspěvky: 2392
Registrován: 11 úno 2006 07:31
Bydliště: Praha
Dal poděkování: 17 poděkování
Dostal poděkování: 100 poděkování

Příspěvek od Altair » 08 led 2007 16:12

OMG ! PLAYSTATION 1 :!: :!: :!:
Uživatelský avatar
cechi
Pozorovatel
Pozorovatel
Příspěvky: 61
Registrován: 03 kvě 2005 17:49
Bydliště: brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cechi » 08 led 2007 17:59

Kamoš má PS2 a prý mu pomohlo pálit na CD-R od SONY. Prý je v tom nějaký rozdíl, ale nevím... :shock:
Uživatelský avatar
Sparco
Palubní radista
Palubní radista
Příspěvky: 537
Registrován: 10 led 2006 21:07
Bydliště: »†R.I.P†«
Dostal poděkování: 1 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sparco » 08 led 2007 19:45

Johny Headshot píše:Divím se, že ti to podle toho návodu nejde a do PSX se dávaj datový karty :!: :!: :!:
johny ja myslel ze ty karty sou tam jen proto na ulozeni hry jaky myslim savy
DnB,House Lower!!
Uživatelský avatar
Johny Headshot
Pozorovatel
Pozorovatel
Příspěvky: 60
Registrován: 29 říj 2005 19:09
Bydliště: Do toho vám nic není

Příspěvek od Johny Headshot » 08 led 2007 19:49

Jo, to máš pravdu, já si to spletl s PSPéčkem :!: :!: :!:
Uživatelský avatar
MatesJR
Logistik
Logistik
Příspěvky: 142
Registrován: 16 lis 2005 13:36
Bydliště: GH3T0
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od MatesJR » 08 led 2007 20:52

no co ja vim tak na PSX(PLAYSTATION 1) je nejlepsi na prepaleni CloneCD a k tomu CLonyXXL v clonyXXl nactete ochranu(Liberty Script to bejva nejcastejsi) a pak uz jen pres CloneCD presmahnete :)
Uživatelský avatar
AnubisCZ
Kachna
Kachna
Příspěvky: 8
Registrován: 17 črc 2007 09:33
Bydliště: Kroměříž
Dal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Jako vypalit gamesky pro PS2

Příspěvek od AnubisCZ » 22 říj 2007 18:17

Kakashi píše:JAK VYPÁLIT HRY PRO PS2 ... Alcohol 120%

1. musíte mít nainstalovaný Alcohol 120%

2. nainstalujte ho, pusťte ho a vložte své PS2 DVD.

3. v programu zvolte volbu Image Making Wizard

Obrázek

4. pak na další obrazovce zmáčkněte NEXT!

5. na další obrazovce zvolte umístění souboru

Obrázek

6. klepněte na START a program začne dělat obraz souboru, který uloží na Váš disk.

7. když skončí vytváření obrazu, vraťte se na úvodní obrazovku
Alcoholu 120% a vyberte Image Burning Wizard

8. klepněte na Browse a vyberte umístění vytvořeného obrazu.

Obrázek

9. na další obrazovce nastavte vše dle obrázku a zmáčkněte START

Obrázek
hmmm velice pekny navod !
ALE CO KDYZ SEM HRU STAHL A VYPADA TAKTO :
Tak jak to mam vypalit ???
Progaming - Call of Duty - Lineage 2
Hip-Hop - Pio Squad - Tafrob - SuperCrooo
Obrázek
Uživatelský avatar
AnubisCZ
Kachna
Kachna
Příspěvky: 8
Registrován: 17 črc 2007 09:33
Bydliště: Kroměříž
Dal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AnubisCZ » 27 říj 2007 21:51

Tady asi take nikdo jak vidim neporadi !!! :´(
Progaming - Call of Duty - Lineage 2
Hip-Hop - Pio Squad - Tafrob - SuperCrooo
Obrázek
Uživatelský avatar
Pablo
Radista
Radista
Příspěvky: 268
Registrován: 21 kvě 2007 12:12
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 6 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pablo » 28 říj 2007 09:26

ale jo poradi tak za prve kdyz to vypada takto jak to mas neni to soubor s koncovkou iso tak to muzes vyaplit v neru jako datove dvd na nejmensi rychlost (4X). pokud je to soubor s koncovkou .ISO tak to musis vypalit v nejakem jinem programu co umi vypalovat image soubory napr. imgburn nebo alcohol 120 nebo game jack (ja osobne tedy preferuji game jack je jednoduchej kdyby jsi neco nevedel napis mi na icq :wink:
Obrázek

Gigabyte GA-Z87-HD3 , Imtel core i5 3,4Ghz (3,8Ghz) , Gigabyte Nvidia GTX 660OC 2GB , 8GB ram Kingston dual channel.
Uživatelský avatar
AnubisCZ
Kachna
Kachna
Příspěvky: 8
Registrován: 17 črc 2007 09:33
Bydliště: Kroměříž
Dal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AnubisCZ » 02 lis 2007 17:29

pablo3 píše:ale jo poradi tak za prve kdyz to vypada takto jak to mas neni to soubor s koncovkou iso tak to muzes vyaplit v neru jako datove dvd na nejmensi rychlost (4X). pokud je to soubor s koncovkou .ISO tak to musis vypalit v nejakem jinem programu co umi vypalovat image soubory napr. imgburn nebo alcohol 120 nebo game jack (ja osobne tedy preferuji game jack je jednoduchej kdyby jsi neco nevedel napis mi na icq :wink:
Kk
Progaming - Call of Duty - Lineage 2
Hip-Hop - Pio Squad - Tafrob - SuperCrooo
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Návody a rady“